Pierdut realitate. O declar nula.

Aromanul, the new roman

Posted on: Octombrie 27, 2008

V-am mai zis ca imi plac simetriile?  Imi plac formele cu sotz: sanii, fesele, picioarele mele si nu am priceput si pace de ce p&)a e una singura…E mai cu motz? Eu ieri dimineatza m-am trezit pe la 10, de fapt 9, dupa ora noua sh-a nceput distractzia freaca, sterge, freaca, sterge gresie, faiantza…curatentie in ecosistem din motiv de vizita de socri. Si pentru ca Mariana de la coafor nu are program in ziua in care omul normal de odihneste, m-am autoflagelat vreo 2 ore ca porcul dupa standardele europene, cu shtecherul de 4 gauri, toate pline de instrumente de lucru, sa-mi fac parul sa stea mai in sus decat de obicei, mai intr-un fel, ori sauvage…ori domol! In final, ca un fel de bucla dreapta de pension imi batea partea stanga de obraz…

Cum cu ce ocazie? Ma duc la nunta la Restaurantul Turabo din Pipera. Pe invitatie scria ca incepe la 6. Am ajuns la 7 si un pic, muzica de cacat, bunici, parintzi si tineri (emo, capsunari, strutzi sau retardatzi). Imi accesez zona Zen…mmm „esti o persoana sociabila, poti sa ta distrezi si aici, cum faci peste tot”. Langa mine o tipa grasa, dansa pe scaun ca si cum ar fi fost intr-o cusca metalica si ceva o impiedica sa mearga pe ring.

Zic bun! Aia dansau in hora de numa, numa pe muzica de machedoni! Ii zic lu barbata-miu ca adorm cu capul peste salata de icre daca nu ma ridica intr-un fel. Si ma trezesc incadrata in hora langa mamaie, ala cu camera era pe noi, deci zambeam! Facem cam o tura jumate, adica lungimea cercului + 1/2 din lungimea cercului si grasa de langa mine, care era si ea in hora, se desprinde la un moment dat de mana lui barbata-miu si o apuca pe cea a tipei pe care o tineam eu de mana. Ne-au scos! Deci, ne-au scos! Cameramanul filma fragrantul, luminile si mai puternice, mesenii erau terifiati! Ce dracu sa facem? Ne-am asezat iar la masa, m-am mai ridicat si am mai dat din fund de cateva ori. S-a furat mireasa, s-a adus mireasa. Casc, vreau acasa! Ma imbat cu vin, il stropesc cu tarie! Ma fac praf! Am pus banii in plic, am luat bomboanele (cele mai scumpe bombone pe care le-am cumparat ever)! Cam 500 euro 1 gram!

Am plecat acasa si mi-am jurat ca daca ziua incepe prost, o las sa treaca pentru ca nu vreau sa se termine SIMETRIC!

Etichete:

1 Response to "Aromanul, the new roman"

Alt post foarte dragutz si realist… De ce ma regasesc atat de des in experientele tale? De ce nu putem sa fin noi insine, fara sa se uite lumea la noi ca la omul de Neanderthal?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri

  • Niciunul
  • Abbas: I dont understand the languange, but i am felling this is some thing v beautifull cz the person forward me this is realy increadble:)
  • fanezmeu: Si cate persoane au aderat la declaratia asta???
  • roxu: take another walk out of our fake world

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: