Pierdut realitate. O declar nula.

Eshty slaba in gandire!

Posted on: Octombrie 29, 2008

Asta mi-a zis unu’, pe care il adaugasem in lista aia cu nume de „prieteni”! Eu, slaba in gandire! Nu e de ajuns ca ma chinui ca nebuna sa ma ingrash (am 53 de kg, 173 cm inaltime 90-62-87 coapse, talie, sani). Nu e suficient ca-mi punea mama la pachet in scoala sute de chestii pe care le dadeam colegilor? Nu imi ajunge ca lumea imi zice: vai cat te invidiez sau, mai mananca si tu ceva, ca leshini pe strada! Nu va vine asta? Nu pot sa cred, e cea mai mica marime pe care o avem! Nu e de ajuns ca din clasa a X-a incerc sa ma ingras si nu reusesc?

Pai cum vrei tu, draga prietene sa fiu grasa in gandire cand mananc atat de sanatos (esti ceea ce mananci! asa ca renunta la shorma aia de vita), fac sport regulat, citesc doar carti subtiri si vorbesc la job cu tine doar despre muzica, filme, love & sex!

Pentru cei care ma considera prea slaba, pentru cei care nu stiu ca eu ma simt bine asa, pentru oamenii grasi, pentru oamenii slabi, pentru toti cei care ma cunosc si nu le convine ceva la corpul sau la mintea mea, pt cei carora le-am aratat doar bucata de creier pe care o merita, pentru cei care ma obliga sa vorbesc pe intelesul lor, pentru cei care habar n-au cine sunt Eu, va dau un pont pentru inceput…KISS MY small ASS!

2 răspunsuri to "Eshty slaba in gandire!"

minte .. sunt amicul ei si asa e …. e greu sa recunoasca … dar nici de gluma nu stie … cat despre funduletul tau mic … aaaaaaaaaaaaaaaaaaa I like big butts and i cannot lie … u other brothers can’t deny … that when a bitch comes in with a itsy bitsy waist and a round thing in your face u get sprung …

Sensibilitatea si fragilitatea(care la mine sunt ca pauzele publicitare)excita, la unele persoane, instincte criminale. Tradus: M-ai vazut mai mica in ziua aia si mai pleoshtita, te-a pus necuratul sa ma ataci, sa-ti dovedesti ca ce, prietene? Suntem egali!
P.S. Dar in general, nici eu nu sunt omul hipersensibil, nici tu nu esti criminal…Happy again?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri

  • Niciunul
  • Abbas: I dont understand the languange, but i am felling this is some thing v beautifull cz the person forward me this is realy increadble:)
  • fanezmeu: Si cate persoane au aderat la declaratia asta???
  • roxu: take another walk out of our fake world

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: