Pierdut realitate. O declar nula.

Campanie anti-Te Ve

Posted on: Februarie 11, 2009

Nu ma afecteaza. Oricum e o porcarie! Daca tu ai incredere in tine si crezi ca valorezi ceva, stinge televizorul. Iti spun asta pentru ca lucrez in televiziune.

Suna , inclusiv asta, ca un mesaj de manipulare. Atat de tare ne este frica sa nu fim convinsi de alte convingeri, pe care, dragilor, nu le avem! Daca le-am avea, nu ni le-ar schimba  nimeni. Eu i-am zis pa cutiei patrate datatoare de sunete umanoide pentru ca nu mai am olitza la baie si cum criza intra in oase, zic sa eco niste para sa fac unde trebuie …pipi.

10 motive sa inchizi teve-u’

1. omori televiziunile, publicitatea, reclamele, o mai omori pe segsi braileanca si sensoala, omori oameni care lucreaza aici, ma omori pe mine, dar eu te binecuvantez, fiule! Ca salvezi specia!

Si o simpla apasare de buton rosu iti poate aduce aminte de vremea in care gandeai tu si lumea radea de tine ca pareai prost si Doamne ce minuni spuneai!

D-aia zic: sa omoram cutiuta muzicla si sa lasam acest mediu la niveul lui! Ca mai mlt nu pate! Scz de greseli,dae un coleg lang min la biro si ma amentinzta cu cuztitlu k dak may scriu m omorajutor!…

2 răspunsuri to "Campanie anti-Te Ve"

De Valentine’s la noi: Graficianu’ care e unul dintre cei mai tari, Luci, adica…face o chestie mishto cu prezervative. Vine sefu’ al mare in birou si zice: „televiziunea si sexul, doua modalitati ieftine si placute de a omori timpul!” Bv sefu’, sa asteptam demisia…acum, la impotentza 🙂 !?

Iubitul Beigbeder ar fi mândru 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri

  • Niciunul
  • Abbas: I dont understand the languange, but i am felling this is some thing v beautifull cz the person forward me this is realy increadble:)
  • fanezmeu: Si cate persoane au aderat la declaratia asta???
  • roxu: take another walk out of our fake world

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: